Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

TopCollection Cube

Subtiele decortegels voor uw huis

Topcollection Cube maakt je enthousiast met een harmonieuze selectie van handgevormde decoratieve tegels voor de muur. De tegels met een hoogglans glazuur doen vooral denken aan de traditionele productie van keramische tegels.

De natuurlijke uitstraling past in elk van uw kamers en overtuigt met subtiele maar ook trendy kleuren die in elk kamerconcept gerealiseerd kunnen worden.

Kleuren van de Cube-serie

De kleur White Glossy overtuigt met een zuiver wit en een hoogglans glazuur. Deze nuance is bijzonder geschikt voor open kamerconcepten. White Glossy is ook verkrijgbaar in een matte versie.
Crisp Linen Glossy doet denken aan verse room en laat bijzondere warme designideeën in een nieuw licht schijnen.

Cloudy Grey Glossy is een tint donkerder dan Crisp Linen Glossy . Deze nuance is gebaseerd op verse melkkoffie en kan met zijn licht aardse tint gebruikt worden voor natuurlijk moderne interieurontwerpen.

Cool Grey Glossy is een kleur die tussen puur grijs en warm bruin ligt.

Charcoal Glossy doet qua kleur denken aan donkerbruine steenkool en is vooral populair bij geaccentueerde ruimteconcepten.

Black Glossy is een diepzwarte kleur. Het glanzende oppervlak zorgt voor een unieke uitstraling in uw kamers.

De kleurselectie wordt afgerond met Nordic Blue Glossy, een middelblauwe, koelere blauwtint die vooral kan worden gebruikt voor ruimtes met veel accenten.