Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Agrob Buchtal Basis 1

Basis inrichten met Basis 1!

Het mag in geen enkele badkamer ontbreken: de witte wandtegel. Met de Basis 1 serie van Agrob Buchtal heb je veelzijdige mogelijkheden om de klassieke badkamerwand op maat te maken. En dat allemaal door een eenvoudig, discreet ontwerp: Base 1 is verkrijgbaar in mat en glanzend. De basiskleuren worden gehouden in elegante wittinten zodat ze ideaal te combineren zijn met andere Agrob Buchtal series. Basis 1 is - zoals de naam al doet vermoeden - een basisserie, die kan worden aangevuld met de serie-eigen, kleurrijke randen. TWEE KLEUREN, TWEE FORMATEN De Duitse fabrikant Agrob Buchtal koos de formaten 20x40 en 15x15 cm voor Basic 1. Deze flexibele formaten garanderen dat de klassieke witte serie ook te combineren is met andere series. Idealiter wordt de Basic-serie, waarin bijvoorbeeld ook de Basis 1+ -serie zit, uitgebreid met andere Agrob Buchtal-series. Bijvoorbeeld door mozaïektegels of andere tegels in de gewenste kleur te gebruiken. Dankzij het effen witte oppervlak van Basis 1 in een glanzende of matte versie kan de Basis-serie bijzonder flexibel worden gecombineerd. De kleuren van de basistegels zijn ivoor en wit. De wandtegels van Basis 1 zijn 6 mm dik. DECORATIEVE OGEN MET SNOEP De decoratieve tegels van

Basis 1 zijn even kleurrijk als subtiel. De decoratieve tegels zijn Listelli, waarmee elegante randen kunnen worden ontworpen. De decoratieve tegels zijn verkrijgbaar in formaten van 1x20 of 4.5x20 cm. Oranje, blauw, grijs, wit en groen: al deze kleuren vind je in een eenvoudig streeppatroon op de Listelli. Gebruik dit discrete patroon om blikvangers te creëren als randafwerking in het gebied van de fittingen of ontwerp chique randen in het bovenste derde deel van de kamer om de muren los te maken.

TegelStudio Tienray

Wil je jezelf liever ter plaatse overtuigen van deze tegels of ons uitgebreid tegelassortiment? Kom dan gerust naar onze showroom en showtuin! Hier presenteren we een grote verscheidenheid aan keramische en porcellanato binnen en buitentegels. De tegels die op onze website gemarkeerd zijn met showroom zijn hier te bewonderen. Andere tegels kunnen vaak worden besteld als monster. Deze zijn ook dienovereenkomstig gemarkeerd bij de foto's van de respectievelijke serie.


Geglazuurd keramiek

Basis 1 is gemaakt van geglazuurd keramiek. Daarom zijn deze tegels alleen geschikt om op de muur aan te brengen. Door het glazuur zijn de tegels volledig waterdicht en bovendien bijzonder gemakkelijk schoon te maken. De hoge kwaliteit van Agrob Buchtal maakt de tegels ook tot een duurzaam en functioneel designelement in uw badkamer!

Ontdek naast Basis 1 ook de serie Basis 1+, die ook is gemaakt van geglazuurd keramiek!