Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Agrob Buchtal Timeless

Tijdloos leisteen-look opnieuw geïnterpreteerd

Agrob Buchtal Timeless herinterpreteert tijdloze leisteenoptiek en creëert porcellanato tegels die de tijd doorstaan en ook hun plaats vinden in moderne kamerconcepten.

Deze tegelserie imiteert leisteen visueel perfect en verfijnt het met een persoonlijk en tijdloos tintje. De focus van de Duitse fabrikant ligt primair op de symbiose van graphics en reliëf, van details en het totaalbeeld, van moderne technologie en het plattelandsleven.

Timeless kleuren en formaten Timelessloze inspireert met drie natuurlijk harmonieuze kleuren en vier op elkaar afgestemde formaten. De vloertegels zijn verkrijgbaar in Black, Pebble Grey en Sand. De tegels worden aangeboden in de formaten 30x60 cm, 60x60 cm en 60x120 cm. Black is een optisch levensecht kleurenspel dat het beste leisteen uitbeeld. "Pebble Grey" is geïnspireerd op kiezelstenen en heeft dezelfde medium grijze kleur afgewisseld met witte accenten.

"Sand" rondt het tijdloze kleurenpalet af met een zachte beige kleur die nauwelijks te onderscheiden is van zandsteen. De vloertegels worden aangevuld met een mozaïek streepdecor in het formaat 30x30 cm. Dit maakt nieuwe composities mogelijk die uw kamerconcept naar een nieuw niveau tillen. Het ontwerp van de mozaïektegels heeft geometrische, duidelijke patronen die door verschillende combinaties individuele accenten creëren.

Passend bij de vloertegels en het mozaïekpatroon biedt Timeless wandtegels aan in het formaat 30x60 cm en de kleur "Naturweiß" gematteerd. Dit maakt holistische kamerconcepten mogelijk die de volle schoonheid van leisteen naar boven halen.
Ontwerp tijdloze ruimtelijke concepten die natuurlijkheid en moderniteit combineren.
Afgebeeld: Agrob Buchtal Timeless in de kleur zwart.

test Timeless overtuigt met een discrete decorkeuze die optimaal te combineren is met de basistegels. Op de foto: Agrob Buchtal Tijdloze Arita in de kleur natuursteen mat wit.

Timeless Arita decortegel

De Timeless tegelserie wordt afgerond met de Arita decoratieve tegel. Het is verkrijgbaar in de kleur Naturweiß mat in het formaat 30x60 cm. Het kan optimaal worden gecombineerd met de wandtegel in dezelfde kleur, maar kan ook worden gebruikt voor volledige oppervlakken.

Het bijzondere aan Timeless Arita: zachte reliëfs die een fijne golfbeweging vormen en doen denken aan natuurlijke zandduinen. Het ontwerp van de gerenommeerde keramiekontwerper Fritz Roßmann creëert een dynamische, vloeiende structuur die uw muren tot een hoogtepunt maakt.

Ben je nieuwsgierig? Beleef dan Agrob Buchtal Timeless live in onze tegeltentoonstelling in Tienray (Limburg) Onze getrainde specialistische medewerkers staan aan uw zijde met raad en daad! Komt u van verder weg? Bel ons dan voor een afspraak op gewoon op +31(0)478 69 11 63

We verheugen ons op Uw komst!