Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Agrob Buchtal Karl

Liefde voor keramiek

Agrob Buchtal Karl is een uitzonderlijke mozaïekcollectie ontworpen door de eigen keramische ingenieur van de fabrikant, Karl Weber.

De Karl-serie inspireert met verschillende nuances die het vakmanschap van de keramische productie benadrukken en een speciaal gevoel creëren.

Deze serie weerspiegelt de liefde voor keramiek, wat vooral een bijzonder ruimtelijk beeld creëert met reflectie, originaliteit en authenticiteit.

Kleuren en formaten

De Karl-mozaïekcollectie biedt niet alleen een adembenemend, handgemaakt karakter, maar ook verschillende oppervlaktecoatings: of het nu een glanzend glazuur is of een steenmat, ongeglazuurd oppervlak. Met Karl is elk ruimteconcept mogelijk. De formaten 10x10 cm en 2x2 cm zorgen ook voor een grote variatie, zonder beperking aan uw ideeën.

De porcellanato mozaïektegels zijn verkrijgbaar in Black, Indigo, Nude, Terra, White. "Black" is een diepe, rokerige zwarte tint die uw kamer betovert met een speciale elegantie en extravagantie. De kleur "Indigo" begint met een rijke blauwtint die uw badkamer verandert in een maritieme oase. "Nude" overtuigt met een lichtbeige kleur die zelfs de kleinste ruimtes optisch vergroot en opfleurt. Dit zorgt voor een zeer ontspannen binnenklimaat. "Terra" is een warme en gezellige kleur die vooral doet denken aan de aardse oorsprong van de keramische productie.

De Karl-serie wordt afgerond met de kleur "White", een lichte witte tint die uw woonruimte opfleurt en een rustgevende sfeer creëert.
De liefde voor keramiek komt in de Karl-serie terug in elke tegel.
Afgebeeld: Agrob Buchtal Karl in de kleur Black.

Agrob Buchtal Karl biedt de juiste ruimtelijke sfeer, of het nu donkere of lichte designconcepten zijn. Afgebeeld: Agrob Buchtal Karl in de kleur Nude.

High-Tech afwerking: HYTECT

Agrob Buchtal Karl is reeds af fabriek voorzien van de Hytect-coating. Deze coating geeft deze mozaïekcollectie uitzonderlijke eigenschappen. Zo is Karl bevoorbeeld eenvoudig te reinigen en hebt U hierbij geen chemicaliën nodig. Daarnaast heeft ytect heeft een antibacteriële werking. Zo blijven je mozaïektegels lang schoon en glanzend.

De speciale coating zorgt voor een enorme diversiteit. Of het nu gaat om een keukenachterwand, in de badkamer, in de woonkamer, in het slaapgedeelte of in een openbare ruimte, zoals in restaurants, hotellobby's of wellnessfaciliteiten. Karl is de ideale metgezel voor authentieke ruimteconcepten. Ontdek Agrob Buchtal Karl in onze showroom in Tienray en laat u adviseren door onze gespecialiseerde medewerkers.

We verheugen ons op Uw bezoek!