Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Marazzi D_Segni Blend

Sierontwerpen voor een adembenemende tegellook

Marazzi D_Segni Blend is verkrijgbaar in de formaten 20x20 cm en 10x10 cm en is gebaseerd op nieuwe ontwikkelingen van de glazuurtechniek. Het resultaat: unieke kleuren, motieven en oppervlakken die van elke kamer een speciale plek maken!

Sierpatronen die een adembenemende ervaring op uw vloer mogelijk maken, overtuigen door de technologische ontwikkelingen die Marazzi steeds blijft motiveren om te innoveren op het gebied van keramische materialen.
 Marazzi D-Segni-Blend 
Marazzi D_Segni Blend verrast met decoratieve patronen en de nieuwste productietechnieken. Op de foto: Decor Mix in de kleur Terra en in het formaat 20x20 cm.

De kleurrijke diversiteit van d_segni blend

Deze serie van Marazzi is gebaseerd op zes spannende kleuren, die doen denken aan zowel weelderige weiden als blauwe stranden, zoals Verde en Azzuro, evenals de typische mediterrane bodem, zoals Terra. Deze worden gecompleteerd door stedelijke kleuren, zoals Grigio, Carbone en Osso. Hiermee kunt u uw woonruimte in zowel rustige als dynamische kleuraccenten vormgeven en verschillende sferen creëren.
Het hoogtepunt van deze serie zijn de decoratieve tegels. Hier overtuigt D_Segni Blend met 16 verschillende motieven in het formaat 20x20 cm, evenals 28 verschillende motieven in het formaat 10x10 cm. Bovendien worden Tappeto-decors aangeboden in het formaat 20x20 cm. Deze soorten tegels worden onder een hoek van 90° gelegd, waardoor unieke patronen ontstaan. Met deze verscheidenheid aan patronen en combinaties kunt u de meest opwindende en geïndividualiseerde ruimteconcepten realiseren. Of het nu in de woonkamer, in de badkamer, in de keuken, in de gang of in de eetkamer is. Deze porcellanato tegels kunnen in elke kamer worden gebruikt en zorgen voor een spannende sfeer.

Ornamenten en kleurenvariëteit

Door de speciale functie kunnen de verschillende patronen met elkaar worden gecombineerd. Op deze manier creëer je een dynamisch ruimtelijk beeld dat een speciaal woonconcept mogelijk maakt in een samenspel van kleuren en patronen.

Vooral populair is de mix van D_Segni Blend-tegels in het formaat 20x20 en de Decor Mix, evenals de Tappeto-decors in dezelfde kleurvariatie. Maar zelfs als individuele elementen, geven de tegels in deze serie uw woonruimte een speciale vintage look. U kunt bijvoorbeeld de tegels van D_Segni Blend op de muur aanbrengen, terwijl de vloer is uitgevoerd met expressieve decoratieve tegels. Met deze serie kun je ook individuele gebieden of oppervlakken accentueren, maar door gebruik te maken van de basistegels kun je een zekere rust in je ruimtelijke concept creëren.

Marazzi D-Segni-Blend
De Blend-serie biedt een verscheidenheid aan decoratieve tegels en patronen. Op de foto: decoratieve tegels Tappeto 7 * in de kleur Grigio en in het formaat 20x20 cm en D_Segni Blend in de kleur Grigio in het
formaat 20x20 cm. 

Ervaar Marazzi's D_Segni Blend in al zijn glorie en laat uw kamers stralen in een individuele en levendige sfeer.   
Marazzi D-Segni-Blend
Hier afgebeeld de Marazzi D-Segni Blend tappeto in de kleur Grigio in de maat 20x20 cm.

Laat u inspireren door de enorme diversiteit van deze serie.