Marazzi Vero

Marazzi

Vero

Formaten
22,5x180, 40x120, 60x60
Kleuren
Naturale, Rovere, Castagno, Quercia
Oppervlakken
mat
description bild
Op de Cersaie tegelbeurs in Bolgna Italïe 2019 wordt deze compleet nieuwe serie van Marazzi in een houtlook geintroduceerd. 
De sfeerfoto's proberen U al een idee te geven wat deze keramische tegel in houtlook uitvoering in uw interieur kan veroorzaken.
Tegels in hout-optiek met dat ene beetje extra Marazzi brengt met de serie Vero tegels met houteffect met een speciale charme op de markt. Het ontwerp van deze tegels is gebaseerd op grote planken uit het kernhout van de wintereik. Deze serie tovert levensechte noesten en krassen en, op een manier dat niet van echt hout te onderscheiden is. Gecombineerd met state-of-the-art productietechnieken zorgt Marazzi's ongekende uitstraling voor een bijzonder huiselijke sfeer in uw woonruimtes. Mocht U al interresse tonen kunt U contact met TegelStudio opnemen over beschikbaarheid en levering.
Artikel: 22

De perfecte imitatie van hout

Fijne reliëfs, natuurlijke nerven en noesten. Dit is wat de serie Vero van Marazzi onderscheidt. Met deze tegels gemaakt van porellanato voel je subtiel de oneffenheden onder je voeten waardoor het de indruk geeft van met de hand gezaagd hout. Terwijl je met je vingers over de  fijne structuur gaat, zul je op elke tegel nerven en noesten ontdekken die de typische charme van hout uitdragen.

Vooral in de woonkamer, in de eetkamer, in de slaapkamer, in de keuken en in de gang geeft Vero uw woonruimtes een comfortabel en huiselijk gevoel. Als hoogtepunt kan deze serie in een mix met met tegels in betonlook een opwindende en verfijnde sfeer bieden. Maar ook werpt Vero een nieuw licht op het interieur en kan zijn effect volledig ontvouwen. 

Vero bestaat uit gekleurd porcellanato en overtuigt met robuustheid en een lange levensduur. De tegels zijn gerectificeerd, waardoor zeer nauwe voegen mogelijk zijn.

Marazzi Vero in het formaat 20x120 cm en de kleur Natural.
Marazzi Vero is de tegelserie in houtlook met een speciaal charme.
Op de foto: Vero in het formaat 20x120 cm en de kleur Natural.

Kleuren en formaten

Deze serie is beschikbaar in de formaten 22,5x180 cm en 20x120 cm.
Vero wordt geproduceerd in vier verschillende natuurlijke kleuren, die optimaal kunnen worden aangepast aan elk woonconcept. Marazzi Vero kleuruitvoeringen

De kleur Natural inspireert met een heldere, vriendelijke kleur en laat uw kamers herleven. Rovere is iets donkerder dan Natural, maar heeft een uiterlijk dat is gebaseerd op gebeitst hout. Als gevolg hiervan worden noesten en nerven donkerder weergegeven. Castagno bootst het uiterlijk van kastanjehout na, terwijl de kleur quercia met donkere nuances zorgt voor een bijzonder luxe sfeer.

Het natuurlijke kleurenpalet van de serie kan perfect bij elk ruimteconcept passen. De donkere versie Quercia overtuigt vooral in combinatie met lichte muren en opvallende meubels. De heldere nuances Natural, Rovere en Castagno zijn allrounders, die vooral door hun natuurlijkheid elk van uw kamers een zekere authenticiteit geven.

Marazzi Vero in het formaat 22,50x180 cm en de kleur Castagno
Houtlook tegels die niet te onderscheiden zijn van echt natuurlijk hout.
Vero van Marazzi. 
Op de foto: Vero in het formaat 22,50x180 cm en de kleur Castagno.