Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Marazzi Zellige

Origineel vakmanschap ontmoet moderne technologie

Marazzi Zellige is een productlijn van keramische tegels van Marazzi, een bekend Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in tegels en keramische oppervlakken. Zellige is geïnspireerd op de traditionele Marokkaanse Zellige-tegels, die bekend staan om hun unieke ambachtelijke uitstraling en levendige kleuren.

De Marazzi Zellige-lijn omvat keramische wandtegels die zijn ontworpen om de charme en het karakter van handgemaakte tegels te repliceren. Deze tegels hebben een onregelmatig oppervlak en een glanzende afwerking, wat hen een artisanale uitstraling geeft. Ze worden vaak gebruikt om een vleugje exotisme en levendigheid toe te voegen aan interieurs.

De Zellige tegels zijn verkrijgbaar in diverse Zellige kleuren en patronen, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor verschillende designstijlen. Of het nu gaat om een traditioneel, rustiek of eigentijds interieur, deze Zellige wandtegels bieden een opvallende toevoeging aan de ruimte.

Naast hun esthetische aantrekkingskracht, bieden de Marazzi Zellige wandtegels ook de voordelen van duurzame keramische tegels, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De combinatie van Zellige charme en keramische duurzaamheid maakt deze tegels een uitstekende keuze voor diegenen die een levendige, handgemaakte uitstraling willen creëren in hun interieur met Marazzi Zellige wandtegels.

Marazzi Zellige 10x10
Marazzi zellige combineert de typische Marokkaanse terracotta-look met de modernste productietechnieken. Afgebeeld: tegels in cammello, lana en turchese in een afmeting van 10x10 cm.

Marokkaans vakmanschap

De serie Zellige overtuigt met zijn Noord-Afrikaans geïnspireerd ontwerp. Deze serie is geïnspireerd op de natuurlijke kleitegel, die zijn oorsprong heeft in de regio Fez van Marokko. Klei wordt gemengd met water, met de hand gekneed en gevormd en vervolgens aan de lucht gedroogd voordat het in de oven wordt gebakken.

Deze kunst van vakmanschap maakt de typische iriserende, metalen of vulkanische oppervlakken mogelijk. Het speciale kenmerk van deze productietechniek uit Marokko zijn ook de onregelmatige structuren en de kleurgradaties, die voorzien zijn van een mysterieuze glans.

Met Zellige krijgt u een vleugje Marokko binnen uw eigen vier muren en geeft u uw kamers een unieke en adembenemende uitstraling, die is verfijnd met de speciale charme van traditionele productietechnologie.

Kleuren voor elke gelegenheid

Zellige schittert in veel natuurlijke en dynamische kleuren, elk met subtiele kleurovergangen om nog meer van de natuurlijkheid van traditionele productie te creëren. 

De kleur turchese heeft zachte, muntachtige tonen.
Met salvia ervaart u natuurlijke, aardse tonen die doen denken aan het begin van de herfst. Cielo herinnert aan de verschillende kleuren van de lucht overdag. De Gesso-kleur overtuigt met zachte wittinten die een beetje glinsteren in beige nuances, terwijl de kleurenlana met zijn zandige en aardse nuances het heldere kleurenpalet afrondt.

Het wordt dynamischer met de kleur Bosco, die doet denken aan rijke dennen. Petrolio schijnt met sterke blauwtinten. De kleur china inspireert met donkerblauwe tinten, die zijn geïnspireerd door het land van de rijzende zon. Corallo schittert in typische terracottakleuren en laat mediterrane kleurspellen toe. De kleuren Cammello verheugt zich met zijn karamelachtige kleurovergangen, die warme kamerconcepten mogelijk maken. De kleurrijke kant van de serie wordt afgerond met de kleur Carbone, die overtuigt met rijke zwarte tinten.
 Marazzi Zellige 10x10 Petrolio 
De speciale productietechnologie uit Marokko inspireert in elke kamer. Op de foto: tegels in de kleur Petrolio in het formaat 10x10 cm.
Marazzi Zellige 10x10 Bosco 
Ongelijke structuren, subtiele kleurovergangen en een adembenemende glans. Dit is wat de serie Cellular van Marazzi maakt. Op de foto: tegels van de kleur Bosco in het formaat 10x10 cm.

Verschillende toepassingen

De kolossale kleurigheid en het praktische formaat van de cellellenserie zorgen voor onvoorstelbare ontwerpmogelijkheden. De serie wordt afgerond met decoratieve tegels in het formaat 30x30 cm. De decors zijn verkrijgbaar in de kleuren bosco, gesso / china en gesso / carbone. Ze hebben interessante geometrische patronen en kunnen speciale gebieden in hun kamers optimaal accentueren

Zellige kan je kamer onderdompelen in een adembenemende en opwindende ambiance. Of het nu in de keuken, in de badkamer, in de douche, in de woonkamer, in de slaapkamer, in de hal of in de eetkamer is, de tegels in klein formaat passen perfect in elk van uw kamerideeën. Ervaar Marazzi Zellige nu in onze showroom en laat je inspireren door de Noord-Afrikaanse flair!
Wij verheugen ons op u!