Marazzi Zellige 10x10 tegeltjes en kleurenpracht bij TegelStudio
Trusted Shops Tegelstudio.nl Cashback
2e Pinksterdag Geopend!
Onze medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van je nieuwe tegelvloer of badkamer.
Openingstijden:
Vrijdag 03-06 / 09.00 – 18.00
Zaterdag 04-06 / 10.00 – 15.00
Pinkster Maandag 06-06 / 10.00 – 16.00
Wir sind für Sie da und beraten Sie sehr gerne vor Ort in unserem Showroom.
Wir sprechen Deutsch.

Öffnungszeiten Pfingsten 2022
Freitag, den 03.06. / 09.00 – 18.00 Uhr
Samstag, den 04.06. / 10.00 – 15.00 Uhr
Pfingstmontag, den 06.06. / 10.00 – 16.00 Uhr

Marazzi Zellige

Marazzi Logo
Formaten 10x10
Kleuren 12 verschillende kleuren
Oppervlakken Glanzend

Origineel vakmanschap ontmoet moderne technologie

Marazzi Zellige verrukt met zijn typische Marokkaanse terracotta-look. De geglazuurde tegels van 10x10 cm bevatten geavanceerde productietechnieken voor keramiek die een hedendaags ontwerp combineren met traditioneel vakmanschap. Onvolkomenheden en onregelmatigheden zorgen voor een rustieke en tegelijkertijd moderne ambiance in uw kamers: als een keukenspiegel, holistisch ruimtedesign of als accentuering van speciale ruimtes. 
Marazzi Zellige 10x10
Marazzi zellige combineert de typische Marokkaanse terracotta-look met de modernste productietechnieken. Afgebeeld: tegels in cammello, lana en turchese in een afmeting van 10x10 cm.

Marokkaans vakmanschap

De serie Zellige overtuigt met zijn Noord-Afrikaans geïnspireerd ontwerp. Deze serie is geïnspireerd op de natuurlijke kleitegel, die zijn oorsprong heeft in de regio Fez van Marokko. Klei wordt gemengd met water, met de hand gekneed en gevormd en vervolgens aan de lucht gedroogd voordat het in de oven wordt gebakken.

Deze kunst van vakmanschap maakt de typische iriserende, metalen of vulkanische oppervlakken mogelijk. Het speciale kenmerk van deze productietechniek uit Marokko zijn ook de onregelmatige structuren en de kleurgradaties, die voorzien zijn van een mysterieuze glans.

Met Zellige krijgt u een vleugje Marokko binnen uw eigen vier muren en geeft u uw kamers een unieke en adembenemende uitstraling, die is verfijnd met de speciale charme van traditionele productietechnologie.

Kleuren voor elke gelegenheid

Zellige schittert in veel natuurlijke en dynamische kleuren, elk met subtiele kleurovergangen om nog meer van de natuurlijkheid van traditionele productie te creëren. 

De kleur turchese heeft zachte, muntachtige tonen.
Met salvia ervaart u natuurlijke, aardse tonen die doen denken aan het begin van de herfst. Cielo herinnert aan de verschillende kleuren van de lucht overdag. De Gesso-kleur overtuigt met zachte wittinten die een beetje glinsteren in beige nuances, terwijl de kleurenlana met zijn zandige en aardse nuances het heldere kleurenpalet afrondt.

Het wordt dynamischer met de kleur Bosco, die doet denken aan rijke dennen. Petrolio schijnt met sterke blauwtinten. De kleur china inspireert met donkerblauwe tinten, die zijn geïnspireerd door het land van de rijzende zon. Corallo schittert in typische terracottakleuren en laat mediterrane kleurspellen toe. De kleuren Cammello verheugt zich met zijn karamelachtige kleurovergangen, die warme kamerconcepten mogelijk maken. De kleurrijke kant van de serie wordt afgerond met de kleur Carbone, die overtuigt met rijke zwarte tinten.
 Marazzi Zellige 10x10 Petrolio 
De speciale productietechnologie uit Marokko inspireert in elke kamer. Op de foto: tegels in de kleur Petrolio in het formaat 10x10 cm.
Marazzi Zellige 10x10 Bosco 
Ongelijke structuren, subtiele kleurovergangen en een adembenemende glans. Dit is wat de serie Cellular van Marazzi maakt. Op de foto: tegels van de kleur Bosco in het formaat 10x10 cm.

Verschillende toepassingen

De kolossale kleurigheid en het praktische formaat van de cellellenserie zorgen voor onvoorstelbare ontwerpmogelijkheden. De serie wordt afgerond met decoratieve tegels in het formaat 30x30 cm. De decors zijn verkrijgbaar in de kleuren bosco, gesso / china en gesso / carbone. Ze hebben interessante geometrische patronen en kunnen speciale gebieden in hun kamers optimaal accentueren

Zellige kan je kamer onderdompelen in een adembenemende en opwindende ambiance. Of het nu in de keuken, in de badkamer, in de douche, in de woonkamer, in de slaapkamer, in de hal of in de eetkamer is, de tegels in klein formaat passen perfect in elk van uw kamerideeën. Ervaar Marazzi Zellige nu in onze showroom en laat je inspireren door de Noord-Afrikaanse flair!
Wij verheugen ons op u!