Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Marazzi Mystone - Moon

Naar de maan en weer terug

Marazzi Mystone Moon maakt indruk met zijn porcellanato geïnspireerd op het Spaanse marmer San Vicente. Het ontwerp van deze serie doet denken aan het maanoppervlak en biedt een adembenemende sfeer die niet van deze wereld is!

Haal deze buitengewone look binen je eigen vier muren! Het marmerachtige uiterlijk van deze serie is het resultaat van geavanceerde productietechnieken en zachte ontwerpen die uw woonruimte een speciale en visueel hoogwaardige sfeer geven.
Marazzi MyStone Moon white 120x120 
Met Mystone - Moon brengt Marazzi het oppervlakontwerp van de maan rechtstreeks binnen je vier muren. Op de foto: Mystone - Moon in het formaat 120x120 cm en de kleur wit.

Een geweldige stap voor de mensheid

De Italiaanse tegelfabrikant Marazzi heeft letterlijk de sterren bereikt met Mystone - Moon, omdat de maan zelf de inspiratiebron voor dit specifieke ontwerp was!
Deze serie zorgt voor rustige en stijlvolle ruimteconcepten. Op deze manier kunt u het speciale meubilair en de kleurrijke decoratie nog beter op de voorgrond brengen. Of het nu in de slaapkamer, woonkamer, in de keuken, in de badkamer of in de gang is. Met Mystone - Moon betover je je ruimtes met een onvergelijkbare sfeer die niet van deze wereld is.

De porcellanato tegels zijn volledig doorgekleurd en gerectificeerd. Hierdoor zijn hele smalle voegen mogelijk waardoor een uniform ruimtebeeld ontstaat.
Mystone - Moon begint met een handig formaatselectie. De tegels uit deze serie zijn verkrijgbaar in de maten 90x180 cm, 60x60 cm, 30x60 cm, 120x120 cm en 60x120 cm.
Het verfijnde en subtiele uiterlijk van deze tegels maakt combinaties met andere tegels en stijlen mogelijk. Dus symbiose van steenoptiek en marmeroptiek tegels is mogelijk en extravagant gekleurde tegels zijn denkbaar om nog meer diepte en dynamiek te krijgen.

Kleuren en decors

Drie fijne en gecoördineerde kleuren van wit, grijs en antraciet zijn het gehele kleurenspectrum van het maanoppervlak. White imiteert het maanoppervlak tijdens een adembenemende volle maan. Een zachte, heldere tint die doordrenkt is met fijne, delicate elementen. De kleur Grey heeft de kleur van maankraters en zorgt voor een warme en natuurlijke sfeer. Met de kleur Antraciet ervaar je de kleur van de maan tijdens een maansverduistering: een aangenaam donkergrijs, dat perfect past bij elk levend concept.

De serie wordt aangevuld met bijpassende mozaïektegels en decoratieve tegels in het formaat 30x30 cm. De decors hebben een fijn mozaïek, dat kan dienen als een accent in oppervlakken of het markeren van hele gebieden. Bovendien wordt een decoratieve tegel in de stijl van het Romaans Verband aangeboden, die spannende hoogtepunten in uw woonruimte garandeert.

Ontdek Marazzi Mystone - Moon voor de beste prijs. Ervaar het maanoppervlak binnen handbereik! We kijken uit naar uw komst! Marazzi bringt mit Mystone - Moon die Oberflächengestaltung des Mondes direkt in Ihre vier Wände. Im Bild: Mystone - Moon im Format 90x180 cm und der Farbe Anthracite.
Marazzi MyStone Moon antracite 90x180
Met Mystone - Moon brengt Marazzi het oppervlakontwerp van de maan rechtstreeks binnen je vier muren. Op de foto: Mystone - Moon in het formaat 90x180 cm en de kleur Antracite.