Novabell My Space

Novabell

My Space

Formaten
26x160, 16x160, 30x120, 20x120, 22,1x89,6, 14,7x89,6
Kleuren
Bamboo, Cognac, Tobacco, Rice, Cinnamon, Cloud
Oppervlakken
Naturale

My Space

  My space van Novabell is een porcellanato tegel in houtlook uitvoering die dankzij de modernste productie-knowhow is gemaakt en uitermate geschikt is voor een eigentijdse levensstijl.
Wonen in ruimtes die onze individuele levensstijl uitdrukken met de uitstraling van een houten vloer en de voordelen van keramiek zoals het gebruiksgemak, functionaliteit, en het eenvoudig onderhoud.

De esthetische finesse en warme uitstraling van deze tegels in plankformaat met verschillende nerf en kleurtinten, die natuurgetrouw worden overgebracht met behulp van de nieuwste technologieën met een hoge resolutie. Niets is zo belangrijk als welzijn en ontspanning in uw eigen huis.

De droom om te leven in een ruimte die is ontworpen volgens mijn ideeën is uitgekomen!
Deze serie is verkrijgbaar bij Tegel-Studio Tienray. Bent u geïnteresseerd in deze serie? Neem dan contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.  
Test

Andere uitvoeringen

My Space is ook verkrijgbaar in een anti-slip versie die uitermate geschikt is voor in badkamers.
De kleuren in deze variant zijn:
Cognac, Tobacco, Cinnamon en Cloud

Verder is er een 20 mm variant die voor buiten geschikt is en vorstbestendig.
Kleuren voor de buitenserie zijn:
Bamboo, Cognac, Tobacco, Cinnamon en Cloud

Oppervlakken en formaten

Het oppervlak is de gedetailleerde weergave van de natuurlijke houtstructuur. Warme kleuren en natuurlijke materialen voor een gevoel van welzijn met het verbluffende gevoel van natuurlijke authenticiteit. Stijlvolle, verfijnde elegantie in een zachte, feel-good sfeer.Hoogwaardige grondstoffen en hoogtechnologische processen zorgen voor een duurzame, gemakkelijk te onderhouden en permanent mooie vloer.

Hout in de badkamer

De warme uitstraling van hout, zelfs in de badkamer, met het voordeel van ongevoeligheid voor water en vocht. My Space is een vloer die geschikt is voor alle woonruimtes, inclusief badkamers, omdat deze een perfecte afdichting biedt tegen opspattend water, vocht en stilstaand water.
Ruimtebepalende originaliteit met gevarieerde, opwindende accenten.