Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Novabell My Space

My Space

Novabell My Space is een porcellanato tegel in houtlook uitvoering die dankzij de modernste productie-knowhow is gemaakt en uitermate geschikt is voor een eigentijdse levensstijl.

Wonen in ruimtes die onze individuele levensstijl uitdrukken met de uitstraling van een houten vloer en de voordelen van keramiek zoals het gebruiksgemak, functionaliteit, en het eenvoudig onderhoud.

De esthetische finesse en warme uitstraling van deze tegels in plankformaat met verschillende nerf en kleurtinten, die natuurgetrouw worden overgebracht met behulp van de nieuwste technologieën met een hoge resolutie. Niets is zo belangrijk als welzijn en ontspanning in uw eigen huis.

De droom om te leven in een ruimte die is ontworpen volgens mijn ideeën is uitgekomen1 

Hout in de badkamer

De warme uitstraling van hout, zelfs in de badkamer, met het voordeel van ongevoeligheid voor water en vocht. My Space is een vloer die geschikt is voor alle woonruimtes, inclusief badkamers, omdat deze een perfecte afdichting biedt tegen opspattend water, vocht en stilstaand water. Ruimtebepalende originaliteit met gevarieerde, opwindende accenten.

Andere uitvoeringen

My Space is ook verkrijgbaar in een anti-slip versie die uitermate geschikt is voor in badkamers.
De kleuren in deze variant zijn:
Cognac, Tobacco, Cinnamon en Cloud

Novabell-My-space-kleuren
Novabell-My-space-kleuren

Verder is er een 20 mm variant die voor buiten geschikt is en vorstbestendig.
Kleuren voor de buitenserie zijn:
Bamboo, Cognac, Tobacco, Cinnamon en Cloud

Oppervlakken en formaten

Het oppervlak is de gedetailleerde weergave van de natuurlijke houtstructuur. Warme kleuren en natuurlijke materialen voor een gevoel van welzijn met het verbluffende gevoel van natuurlijke authenticiteit. Stijlvolle, verfijnde elegantie in een zachte, feel-good sfeer.Hoogwaardige grondstoffen en hoogtechnologische processen zorgen voor een duurzame, gemakkelijk te onderhouden en permanent mooie vloer.

Novabell-My-space-formaten

Novabell-My-space-formaten