Novabell Overland

Novabell

Overland

Formaten
60x120, 80x80, 40x80, 60x60, 30x60
Kleuren
Avorio, Grigio, Antracite, Tabacco
Oppervlakken
Naturale, Struttura Linee

Overland

Overland combineert het uiterlijk van natuursteen met het opvallende uiterlijk van beton. Met dit dubbele karakter kunnen kamers met een natuurlijke en tegelijkertijd stedelijke uitstraling worden ontworpen
Het kleurenspectrum van Overland is ontworpen voor uniforme wand- en vloerontwerpen. De modules van Overland stralen een levendige harmonie en authentieke stijl uit.

Overland is een geïntegreerd concept waarvan het materiaalbeeld harmonieuze combinaties met andere NovaBell-producten mogelijk maakt. De eenvoudige maar toch decoratieve uitstraling van Overland past in de trend van hedendaags interieurontwerp en interpreteert het porcellanato met stijl en originaliteit.
Overland geeft oppervlaktebeelden met een charisma van moderne industriële materialen en voldoet ook aan ruimtelijke situaties die een comfortabele, meer intieme sfeer vereisen.
De dieptewerking van deze volledig uit wit materiaal bestaande Neutra is gebaseerd op de expressiviteit van Overland. NovaBell biedt originele combinaties van vloer- en wandbekleding in termen van functionaliteit en dynamiek. De keramische producten van NovaBell zijn gemakkelijk te verzorgen in het dagelijks leven en blijven permanent mooi.

Deze serie is verkrijgbaar bij Tegel-Studio Tienray. Bent u geïnteresseerd in deze serie? Neem dan contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.
Test

Uitstraling

De zachte uitstraling van het oppervlak en de gedetailleerde afwerking slagen erin de kloof tussen binnen en buiten te overbruggen door de esthetiek van het interieur consequent naar buiten toe te transformeren. De 20 mm dikke tegels zijn geschikt om buitenshuis te gebruiken en door zijn uitstekend prestaties kunnen ze ook zwaar belast worden.