Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Novabell Overland

Overland

Novabell Overland combineert het uiterlijk van natuursteen met het opvallende uiterlijk van beton. Met dit dubbele karakter kunnen kamers met een natuurlijke en tegelijkertijd stedelijke uitstraling worden ontworpen

Het kleurenspectrum van Overland is ontworpen voor uniforme wand- en vloerontwerpen. De modules van Overland stralen een levendige harmonie en authentieke stijl uit.

Overland is een geïntegreerd concept waarvan het materiaalbeeld harmonieuze combinaties met andere NovaBell-producten mogelijk maakt. De eenvoudige maar toch decoratieve uitstraling van Overland past in de trend van hedendaags interieurontwerp en interpreteert het porcellanato met stijl en originaliteit.
Overland geeft oppervlaktebeelden met een charisma van moderne industriële materialen en voldoet ook aan ruimtelijke situaties die een comfortabele, meer intieme sfeer vereisen.

De dieptewerking van deze volledig uit wit materiaal bestaande Neutra is gebaseerd op de expressiviteit van Overland. NovaBell biedt originele combinaties van vloer- en wandbekleding in termen van functionaliteit en dynamiek. De keramische producten van NovaBell zijn gemakkelijk te verzorgen in het dagelijks leven en blijven permanent mooi.
Test

Uitstraling

De zachte uitstraling van het oppervlak en de gedetailleerde afwerking slagen erin de kloof tussen binnen en buiten te overbruggen door de esthetiek van het interieur consequent naar buiten toe te transformeren. De 20 mm dikke tegels zijn geschikt om buitenshuis te gebruiken en door zijn uitstekend prestaties kunnen ze ook zwaar belast worden.
Hieronder een overzicht van het kleurepallet in de Naturale afwerking.
Novabell-Overland-Naturale
Novabell-Overland-Naturale 

Verschillende oppervlaktesructuren

De serie Overland kent 2 duidelijk verschillende oppervlaktestructuren De ene is Naturale, een meer gladde variant, terwijl Struttura Linee een gestreept oppervlak heeft. Novabell-Overland-Struttura Linee
Novabell-Overland-Struttura Linee