Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Novabell Overland Outdoor

Overland Outdoor

Novabell Overland Outdoor is de buitenversie van de Overland serie en combineert het uiterlijk van natuursteen met het opvallende uiterlijk van beton. Met dit dubbele karakter kunnen kamers met een natuurlijke en tegelijkertijd stedelijke uitstraling worden ontworpen

Het kleurenspectrum van Overland is ontworpen voor uniforme wand- en vloerontwerpen. De modules van Overland stralen een levendige harmonie en authentieke stijl uit.

Overland is een geïntegreerd concept waarvan het materiaalbeeld harmonieuze combinaties met andere NovaBell-producten mogelijk maakt. De eenvoudige maar toch decoratieve uitstraling van Overland past in de trend van hedendaags interieurontwerp en interpreteert het porcellanato met stijl en originaliteit.
Overland geeft oppervlaktebeelden met een charisma van moderne industriële materialen en voldoet ook aan ruimtelijke situaties die een comfortabele, meer intieme sfeer vereisen.

De dieptewerking van deze volledig uit wit materiaal bestaande Neutra is gebaseerd op de expressiviteit van Overland. NovaBell biedt originele combinaties van vloer- en wandbekleding in termen van functionaliteit en dynamiek. De keramische producten van NovaBell zijn gemakkelijk te verzorgen in het dagelijks leven en blijven permanent mooi.