Villeroy & Boch Newport

Villeroy & Boch

Newport

Formaten
30x60, 45x45, 60x60
Kleuren
Antraciet, Bruin, Créme, Caramel, Grijs
Oppervlakken
Mat

Stijlvolle quiet-look

Met Newport overtuigd Villeroy & Boch opnieuw door de eenvoud en tijdloos karakter van haar producten. Terughoudend en kalm presenteert Newport zichzelf als een serie die wordt gemaakt van hoogwaardig vilbostone porsellanato.

De karakteristieke betonlook geeft de serie een modern karakter, de fijne oppervlaktestructuren brengen variatie in het totaalbeeld.

Een tijdloze tegel geschikt voor elke stijl van inrichting.

Filter naar

Soort
Kleur
Afmeting
Vorm
Oppervlakte
Oppervlakte Look
Materiaal
Gerectificeerd
Vorstbestendig
Monsterverzending
Artikel: 15

 Voor een rustgevend tegelbeeld

De bekende Duitse fabrikant Villeroy & Boch heeft de tegels gerectificeerd. Dit betekent dat na het bakproces op een zeer exacte maat worden gezaagd. Door de rectificatie staat het tegeloppervlak onder een hoek van 90° ten opzichte van de tegelrand waardoor de voeg ongeveer 2 mm kan zijn.
Dit geeft u de mogelijkheid om een bijzonder rustig tegelbeeld te creëren door de smalle voeg. Ook door de kleurkeuze van de voeg kan het tegelbeeld worden beïnvloed. Laat onze verkoopafdeling in onze winkel u adviseren over de mogelijkheden of via telefoon of e-mail.

De afwerking vilbostone

Villeroy & Boch begon zijn tegels al heel vroeg te verfijnen. Het al stevige porcellanato wordt nog extra behandeld met een vilbostone afwerking en vormt zodoende een extra bescherming. De tegels worden robuuster en gemakkelijker schoon te maken. Het vuil wordt weggespoeld. Dit is beter voor milieu omdat er hierdoor minder reinigingsmiddelen nodig zijn.
Villeroy-&-Boch-New-Tradition-Tegel-Grijs 60x60
De tegels met met deze behandeling zin extra verzegeld.

Ook buiten een topper

Newport kan ook uw terras verfraaien, omdat de tegels vorstbestendig zijn. Ze kunnen zowel op muren en vloeren worden gebruikt. Leg de tegels van binnen naar buiten waardoor je een ruimtelijk totaaleffect bereikt.

Voor buitengebruik zijn geen speciale voorzorgsmaatregelen nodig, maar gebruik wel de juiste tegellijm. Het is overbodig om porcellanato te impregneren.

Twee formaten om af te wisselen

De serie is verkrijgbaar in 30x60 en 60x60 cm. Het zorgt voor een verscheidenheid aan legpatronen en biedt door de combinatie van verschillende kleuren een variatie in uw woonruimte.
De stijlvolle tegels doen denken aan de ruime loft-achtige architectuur van moderne gebouwen, maar verdwijnen bewust naar de achtergrond. Laat je inspireren door Newport en haal de tijdloze Quiet look in huis!

Vijf fascinerende kleuren

Antraciet, grijs, bruin, caramel en crème stralen elegantie en verfijning uit in uw woonruimte. Discreet en stijlvol harmoniëren de kleuren met elkaar, maar tonen zich ook individueel op hun eigen manier. Als u donkere tinten prefereert, kunt u terugvallen op de kleuren antraciet, grijs en bruin.
Voor een lichter ontwerp zijn karamel en créme perfect. Net als het oppervlakontwerp zijn de kleuren niet gebonden aan trends en harmoniëren ze met elke inrichtingsstijl.

Villeroy-&-Boch-New-Tradition-Tegel-Crema 60x60 Villeroy-&-Boch-New-Tradition-Tegel-Rosso 60x60 Villeroy-&-Boch-Newport Villeroy-&-Boch-New-Tradition-Tegel-Antraciet 60x60 Villeroy-&-Boch-New-Tradition-Tegel-Créme 60x60