Villeroy & Boch X-Plane Optima

Villeroy & Boch

X-Plane Optima

Formaten
60x120, 120x120, 120x260 (op aanvraag)
Kleuren
Anthracite, Creme, Greige, Grey
Oppervlakken
Mat

Minimalisme groot geschreven

Beton-look maar dan nog groter en zelfs puristischer! De Villeroy & Boch X-Plane Optima-serie biedt eindelijk een bijzonder grote tegel in beton-look. De grote, ultradunne tegels zijn vervaardigd in de gebruikelijke Villeroy & Boch-kwaliteit en zorgen voor een duurzaam, robuust oppervlak.

X-Plane Optima is verkrijgbaar in vier kleuren en uiteraard gerectificeerd. Met deze gloednieuwe serie uit de Optima-collectie wordt u een ultramoderne en technisch geavanceerde XXL-serie aangeboden waarmee u uw kamer uit kunt uitrusten met de beste Duitse merkkwaliteit.

Filter naar

Soort
Kleur
Afmeting
Vorm
Oppervlakte
Oppervlakte Look
Materiaal
Gerectificeerd
Stroefheid
Vorstbestendig
Monsterverzending
Artikel: 8

X-Plane luxe en functionaliteit

Het pure van de X-Plane-serie toont niet alleen zijn effect in uw woonkamer, maar kan ook worden ervaren in een zakelijke omgeving, omdat alle formaten in de serie een R10-slipweerstand hebben. Het robuuste en gemakkelijk te onderhouden ontwerp van de vilbostone porsellanato tegels is gecombineerd met een luxe design en comfort.

De tijdloze tegels inspireren tot creatieve en individuele realisatie van hoogwaardige kamerconcepten. Met elegante trappen, zeven verschillende kleuren mozaïeken en grote XXL-tegels, wordt uw huis omgetoverd in een elegante woonomgeving.

Luxe hand in hand met functionaliteit

Het pure van de X-Plane-serie toont niet alleen zijn effect in uw woonkamer, maar kan ook worden ervaren in een zakelijke omgeving, omdat alle formaten in de serie een R10-slipweerstand hebben. Het robuuste en gemakkelijk te onderhouden ontwerp van de vilbostone porsellanato tegels is gecombineerd met een luxe design en comfort.

Blog-slipweerstand-10 
Slipweerstand-10