Villeroy & Boch New Tradition

Villeroy & Boch

New-Tradition

Formaten
2x10, 2x15, 2x31, 2x60, 3x30, 5x30, 7x30, 7,5x70, 10x30, 15x30, 30x60, 60x60
Kleuren
Bianco, Nero, Crema, Rosso
Oppervlakken
Gepolijst, glanzend

Marmer opnieuw geinterpreteerd

Met zijn serie New Tradition heeft Villeroy & Boch gedaan waar het bedrijf het beste in is: het opnieuw interpreteren van traditionele looks met behulp van de modernste technologie.

De innovatieve ontwerpen, in combinatie met hun bewezen karakter, verrassen keer op keer en stralen vooral uit door de variatie in deze porcellanato serie.

Accessoires zoals plinten en verschillende decorstrips geven de hoogwaardige serie iets extra’s.
Artikel: 51

Inspiratie voor New Tradition

De Duitse fabrikant Villeroy & Boch haalt zijn inspiratie vaak uit beproefde ontwerpen en herinterpreteert ze op een eigentijdse manier. New Tradition vindt zijn oorsprong in de kunst van het oude Rome. Geometrische structuren als decoratie en de basistegels in een marmer look, tot in het laatste detail is gereproduceerd, geven de serie zijn onmiskenbare karakter.
De kleuren van de serie zijn tijdloos: Rosso, een warme terracotta kleur, Crema (crème), Bianco (wit) en Nero (zwart) creëren een harmonieus totaalbeeld en maken creatieve kleurencombinaties mogelijk.

Villeroy & Boch geeft U de keuze: Glanzend of gepolijst

Alle kleuren van de basistegels uit de serie zijn in glanzend of gepolijst te leveren. Het proces van polijsten, ook wel Lappato genoemd, is een technisch complex proces waarbij slechts tienden van een millimeter van het oppervlak van de tegel gepolijst wordt.
Dit creëert een samenspel van mat en glans, dat gedeeltelijk het licht reflecteert en gedeeltelijk opneemt. Een speciale oppervlaktebehandeling die de hoogwaardige marmeren uitstraling benadrukt.

Villeroy-&-Boch-New-Tradition
Villeroy & Boch Nero en Bianco

In deze combinatie ziet New Tradition er elegant en tijdloos uit.
Pure luxe wordt gekenmerkt door de zwart-witte elementen van de New Tradition.

Accesoires

De serie biedt een hele reeks prachtige accessoires. Deze omvatten bijzonder hoge plinten met een prachtig reliëf, passend bij de serie. Voor een perfecte uitvoering en gevarieerde accenten zijn randen van geglazuurd keramiek beschikbaar met verschillende patronen.

Geometrische tekeningen lopen door de gedetailleerde randen en kunnen perfect om de hoek worden gelegd met de afzonderlijk verkrijgbare hoekdecorstukken. Bijpassende hoekprofielen perfectioneren uw harmonieuze totaalconcept.

Hoogwaardige afwerking

Niet alleen visueel, biedt New Tradition ook nieuwe perspectieven en een grote verscheidenheid aan ontwerpopties. De serie bestaat uit hoogwaardig porcellanato en geglazuurd keramiek. Door de verscheidenheid aan accessoires kunt u nobele ontwerpen implementeren die tot in het kleinste detail kunnen worden uitgevoerd.
De gerectificeerde basistegels kunnen ook met een zeer smalle voeg worden gelegd, wat resulteert in een vlakke, doorlopende vloerbeeld. New Tradition staat voor tijdloze schoonheid. Villeroy & Boch heeft de serie uitgerust met CeramicPlus, waardoor schoonmaken eenvoudig en snel gaat.

Heeft u vragen over de serie of andere tegels in ons aanbod? Neem contact op met onze servicemedewerkers en ontvang uitgebreid en deskundig advies.
Wij geven onze jarenlange ervaring graag aan u door.

NEW TRADITION BESCHIKBAAR IN VERSCHILLENDE KLEUREN
Villeroy-&-Boch-New-Tradition Villeroy-&-Boch-New-Tradition Villeroy-&-Boch-New-Tradition Villeroy-&-Boch-New-Tradition-Tegel-Bianco 60x60
Villeroy & Boch, NEW TRADITION

Grote oppervlakken kunnen in een typische marmeren stijl worden gelegd door een combinatie van zwart en wit.