Prijsbelofte Vacatures Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63

XXL

Tegelstudio.nlmeer dan 60 badkameropstellingen

Showroom in Tienray, Limburg

TEGELS IN BETONLOOK

Onze Highlights

De betonlook tegel, helemaal on trend en te zien op alle inspiratie plaatjes in magazines en op het inspiratie platform Pinterest.

Alle Betonlook tegels Voorraad Vloertegels in Betonlook Wandtegels in Betonlook Terrastegels in Betonlook

TEGELS IN HOUTLOOK

Onze Highlights

Hout heeft een warme uitstraling en een natuurlijk karakter maar is niet altijd makkelijk te verwerken, zoals bijvoorbeeld in badkamers. Door te kiezen voor een keramische tegel in houtlook kun je ze gebruiken in elke ruimte binnen en buitenshuis.

Alle Houtlook tegels Voorraad Vloertegels in Houtlook Wandtegels in Houtlook Terrastegels in Houtlook

TEGELS IN STEENLOOK

Onze Highlights

Natuursteenlook tegels zijn erg populair. Deze tegels zijn gemaakt van keramiek maar hebben het uiterlijk van natuursteen. 

Alle Steenlook tegels Voorraad Vloertegels in Steenlook Wandtegels in Steenlook Terrastegels in Steenlook

DECORTEGELS

Onze Highlights

Met decortegels kun je echt een eigen stijl neerzetten. Decortegels of patroontegels zoals ze ook wel eens genoemd worden zijn uitermate geschikt om net dat beetje extra te geven.

Alle Decortegels Voorraad Hexagon Decortegels Zelliges Portugese Decortegels

Ook alles voor je badkamer

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers ben je bij Tegelstudio.nl ook aan het juiste adres voor sanitair van de bekende A-merken. Het klinkt misschien een beetje gek; een tegelwebshop die ook sanitair verkoopt, maar daar ligt nu precies onze kracht. Door de grote toewijding, het enthousiasme en de ambitie van onze medewerkers, krijg jij als klant het juiste advies en de daarbij behorende producten te zien. In onze showroom in Tienray kun je terecht voor advies op maat en om ideeën op te doen in een van de vele voorbeeld (badkamer)opstellingen.