Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Keraben Elven

Geniet van een beetje luxe

Keraben Elven is een serie waarin je jezelf onder kunt dompelen in een eigen wereld. Een wereld van pracht, elegantie en luxe. Als geen andere serie weet Elven hoe je een harmonie van natuurlijke nuances kunt creëren met een oogverblindende uitstraling.

De serie Elven verspreidt een kalmte die zowel sensueel als indrukwekkend is. Deze sfeer ontvouwt zich dankzij de nobele glanseffecten op de oppervlakken van de gestructureerde decoratieve tegels. De klassieke basistegels geven ook een bijzonder elegante sfeer. Hun delicate en ingetogen tekening brengen een sfeervolle flair in uw woonkamer.

Overal toepasbaar.

Het bijzondere aan de Elven-serie is vooral de flexibiliteit. De hoogwaardige en nobele series kunnen zowel de privéwoning als openbare ruimtes decoreren. Woonkamers, grote winkelruimtes of hotelfoyers, lofts of zelfs privébadkamers en wellnessruimtes krijgen een bijzonder nobele uitstraling met Elven. Dankzij de decoratieve tegels en mozaïeken die bij de serie passen, kunt u innovatieve wand- en vloerpatronen maken. De tegels zijn verkrijgbaar in een natuurlijke look, evenals in de variant lappado. Lappado betekent gepolijst: de tegels hebben zacht-matte glans die een bijzonder elegante sfeer creëren.

Afmetingen van de Elven-serie

U kunt kiezen uit drie verschillende formaten voor de vloer en één voor aan de wand. Elven is een serie die volledig in lijn met de trend van de XXL-stijl is ontworpen. Daarom zijn de vloertegels bijzonder ruim: het grootste formaat is 150x37 cm. Met een lengte van 150 cm en een breedte van 37 cm, krijgt u een elegante tegelvloer die het idee geeft van vloerdelen.
Dit geeft een luxe, delicate toets aan uw huis.
Andere formaten voor de vloer zijn 75x75 en 37x75 cm.
De wandtegels zijn beschikbaar in het formaat 30x90 cm.

Structuurtegels en mozaïek decoraties

De structuurtegels van de serie Elven zijn het hoogtepunt en een echte blikvanger. Een complex 3d-ontwerp in de vorm van onregelmatig geplaatste brede lijnen loopt over de tegel en creëert een dynamisch oppervlak. Talloze kleine rechthoeken in verschillende groottes zijn op de tegel te zien en vormen een bijna elegant en modern totaalplaatje. Deze decoratieve tegel maakt deel uit van het kernontwerp van de Elven-reeks en kan perfect worden gecombineerd met de eenvoudigere basistegels in gepolijste of matte afwerking. De decoratieve tegel is ook voorzien van een zachte glans. Een passend mozaïek is beschikbaar voor de serie, die eenvoudig op elke mogelijke locatie kan worden geplaatst in het formaat 30x30 cm, omdat de tegels net-verlijmd zijn in vier zachte tinten.
Keraben - Elven: Kleurenpallet.

Omdat de serie Elven zich richt op een eenvoudige elegantie, worden de kleuren ook geselecteerd in subtiele en tijdloze tinten.
De keuze voor felle kleuren is een klassieke tint in wit - Blanco - en een warmere, lichtere tint - Beige.
Je hebt ook de keuze uit twee donkere kleuren: Grafito en Oxido.
Oxido kan heel goed gecombineerd worden met beige voor een vloerontwerp met contrasten. Voor Grafito past de kleur op Blanco. Als u nog vragen heeft over formaten, kleuren of ontwerpmogelijkheden staan onze verkoopmedewerkers tot uw beschikking! In onze showroom in Tienray kunnen we U persoonlijk adviseren of U kunt kiezen voor telefonische consultatie. Wij zijn er voor U!