Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Keraben Uptown

Op het eerste gezicht

Keraben Uptown had geen toepasselijkere naam kunnen krijgen. Uptown wordt meestal als buitenwijk gezien, en daar zou de serie perfect kunnen passen. De serie dringt zich niet op de voorgrond maar is eenvoudig, ingetogen en elegant. Met details als zachte sierafdrukken op het tegeloppervlak of decoratieve tegels met een kantpatroon, ziet Uptown zichzelf als een ingetogen serie met een heel bijzonder detailkarakter. Het harmonieert perfect met de stijl van elegante cafés of chique en stijlvolle interieurs.

In tweede instantie

De grote tegels in de serie maken Uptown in eerste instantie een minimalistische maar ultramoderne serie, die is gebaseerd op de beton-stijl. Uptown verrast echter op het tweede gezicht. De perfect gekozen kleuren en een lichte vintage look verschaft Uptown niet alleen een moderne flair, maar geeft ook een charmante toets aan uw huis. Vooral met behulp van de decoratieve tegels kan met Uptown een eyecatcher gecreëerd worden. De Uptown-serie omvat een assortiment vloer- en wandtegels.

Kleurengamma.

Je zou het kleurengamma van deze Keraben-serie als een tijdloze klassieker kunnen omschrijven: wit, zwart, beige en grijs zijn voor U beschikbaar. De stijl alsof de tegel al gebruikt is uit zich vooral aan de randen van de tegels. Het resultaat is een individuele, persoonlijke stijl die kan worden aangevuld met decoratieve tegels. Keraben heeft een chique decoratieve tegel voor de vloer ontwikkeld met geometrische patronen. De tegel ziet er versleten en bijna antiek uit waardoor met deze tegel tapijtachtige effecten kunnen worden bereikt.

Muurdecortegels zorgen voor individualiteit

De Uptown-serie is in de formaten 30x90 en 25x50 cm voor de wand beschikbaar. Hier heeft U de keuze uit een decoratieve tegels: charmante accenten die u kunt instellen met een tegel in kantlook. Moderne effecten kunnen worden bereikt door het gebruik van tegels met lijnpatronen, die uitsluitend door 3d-effecten wordt bereikt. Er is ook een mozaïektegel beschikbaar waarbij het patroon is opgebouwd uit langere rechthoeken die horizontaal naast elkaar liggen. Er is natuurlijk ook een heel klassieke tegel beschikbaar.

Formaten van de vloertegels

De formaten 41x41, 75x75, 37x75, 60x60 en de XXL-formaten 150x75 en 150x37 cm zijn perfect voor de Uptown-serie. Zo flexibel als hun uiterlijk is, zo flexibel moet hun toepassingsgebied zijn. Dit betekent dat u Keraben Uptown zowel voor zeer grote oppervlakken kunt gebruiken maar ook in kleinere ruimtes zoals gangen of kleinere keukens. Uptown kan zelfs buiten worden geplaatst omdat de tegels vorstbestendig en robuust zijn en doordat ze bovendien gerectificeerd zijn geeft het geheel een geraffineerde, moderne uitstraling.