Villeroy & Boch Gateway Outdoor - Keramische Terrastegels 20mm

Villeroy & Boch

Gateway Outdoor 20

Formaten
60x60
Kleuren
Midnight Black, Manhattan Grey
Oppervlakken
Mat

Pure steenlook!

Met de Gateway Outdoor-20 serie van Villeroy & Boch kunnen natuurlijke terrassen worden gerealiseerd die een vleugje industriële flair bieden. De leisteenlook van Gateway zorgt voor een modern tintje in huis dankzij het puristische oppervlak.

Met Gateway Outdoor 20 heeft Villeroy & Boch een passend tegelsysteem gecreëerd dat past bij de indoor Villeroy & Boch Gateway-serie, waardoor naadloze overgangen van binnen naar buiten mogelijk zijn.

Gateway Outdoor 20 leisteen-look

Leisteenlook is eigenlijk heel natuurlijk, wild en opwindend. Maar Gateway Outdoor 20 bewijst dat leisteenlook ook vrij puur en modern kan zijn! Het eenvoudige oppervlak en de moderne kleurtinten van de terrastegels overtuigen op het terras met een tijdloos design.
Leisteenlook is een speciale soort steenlook: het oppervlak ziet er gelaagd uit waarbij het lijkt of sommige lagen enigszins van bovenaf zijn afgepeld. Deze look geeft een natuurlijke uitstraling aan de oppervlakken van de leisteenoptiek series. De Gateway outdoor 20 creëert echter een sfeer door de koele, donkere tinten die net zo goed een moderne industriële flair kunnen belichamen.

Filter naar

Soort
Kleur
Afmeting
Vorm
Oppervlakte
Oppervlakte Look
Materiaal
Gerectificeerd
Stroefheid
Vorstbestendig
Monsterverzending

Twee kleuren voor Gateway outdoor 20

Als een buitenreeks wordt gemaakt die overeenkomt met een binnentegelserie, is deze meestal beschikbaar in minder kleuren dan de binnenreeks. Dit is ook het geval met Gateway Outdoor 20: de buitentegels zijn verkrijgbaar in de twee tinten Manhattan Grey en Midnight Black.
Het indoor-assortiment van Villeroy & Boch Gateway heeft nog twee extra kleuren: Foggy White en Dark Olive.

Manhattan Grey is een halfgrijze tint die huiselijk en natuurlijk aanvoelt met een vleugje warme nuance.
Midnight Black is daarentegen diep, intens zwart met zachte lichtere leisteentinten. Beide kleuren zijn gebaseerd op hun voorbeeld, de gekleurde leisteen.

20 mm

Heel typerend voor terrastegels van Villeroy & Boch: Gateway Outdoor 20 is 2 cm dik. Deze sterkte biedt robuustheid en een lange levensduur, zelfs bij sterke weersomstandigheden zoals vorst en langdurig zonlicht.

Voordelen van porcellanato

Gateway Outdoor 20 zijn net als alle andere terrastegels van Villeroy & Boch, vorstbestendig, lichtecht en met de antislipklasse R11 zelfs in natte omstandigheden veilig. Met de oppervlakteverzegeling vilbostoneplus is de verzorging van de tegels vereenvoudigd en verliezen ze hun authentieke ontwerp niet, zelfs niet bij zware belasting. De tegels zijn bijzonder kras- en slijtvast.

Het leggen van de Gateway Outdoor 20 terrastegels is net zo flexibel als het formaat: ze kunnen zowel in een mortelbed worden gelegd of bijvoorbeeld op sokkels. Een moderne en vrij nieuwe manier van leggen is het los leggen: in het grindbed of in het zand worden de tegels een paar centimeter uit elkaar gelegd, waardoor een open, los oppervlak ontstaat.

Het formaat: flexibel en modern

De terrastegelserie Gateway Outdoor 20 is gemaakt in het formaat 60x60cm. Dit formaat is een zeer flexibel formaat, omdat het niet alleen kan worden gebruikt voor grote terrassen, maar ook voor balkons of tuinpaden.
et de Gateway Outdoor-20 serie van Villeroy & Boch kunnen natuurlijke terrassen worden gerealiseerd die een vleugje industriële flair bieden. De leisteenlook van Gateway zorgt voor een modern tintje in huis dankzij het puristische oppervlak.

Met Gateway Outdoor 20 heeft Villeroy & Boch een passend tegelsysteem gecreëerd dat past bij de indoor Villeroy & Boch Gateway-serie, waardoor naadloze overgangen van binnen naar buiten mogelijk zijn.

Andere buitentegels van Villeroy & Boch

Naast Gateway Outdoor 20 met zijn puristische leisteenlook zijn er ook andere buitentegelseries in steenlook van Villeroy & Boch beschikbaar. Bijvoorbeeld de series Bernina Outdoor, Tucson Outdoor, Hudson Outdoor, My Earth Outdoor, Mineral Spring Outdoor en Cadiz Outdoor.

Betonlook

Ook de betonlook ligt goed in de race als het gaat om een nieuwe uitstraling van het terras. De X-Plane Outdoor-serie of, in combinatie met terrazzo-elementen, de Urban Jungle Outdoor-serie, die gloednieuw is in ons assortiment, is hier ook ideaal voor.

Houtlook

Villeroy & Boch biedt ook een houtlook voor de buitenruimte: de gloednieuwe Oak Park-serie is nu ook buiten verkrijgbaar: Oak Park Outdoor 20 brengt een natuurlijke flair met eikenlook naar het terras!

Met Gateway Outdoor 20 heeft Villeroy & Boch een passend tegelsysteem gecreëerd dat past bij de indoor Villeroy & Boch Gateway-serie, waardoor naadloze overgangen van binnen naar buiten mogelijk zijn.