Villeroy & Boch Play It

Villeroy & Boch

Play It

Formaten
10x50, 25x50, 30x30
Kleuren
Blauw, Groen, Rood, Zwart, Wit
Oppervlakken
Mat, Glanzend

“Play it” - speels in de badkamer

Kleuren brengen meer leven in uw badkamer! Met de Play It-tegelserie van Villeroy & Boch kunnen moderne concepten worden gerealiseerd die de elegantie uitstralen van de tijdloze Villeroy & Boch-stijl, maar toch een persoonlijk tintje geven aan uw badkamer met hun kleurrijke accenten.
Artikel: 22

Krachtige kleuren en golvend patroon

Breng de zomer in uw badkamer met een vrolijke Orange of verfris uzelf met zacht Meeres-Blau! De combinatie van porcellanato en keramiek maakt Play It tot een complete modulaire serie met een reeks wandtegels, decoratieve tegels en vloertegels.

Decoratieve tegels van Villeroy & Boch met frivool lijnenspel

Witte tegels met kleurrijke accenten: tijdloos en toch modern. Het individuele concept van Play It maakt het mogelijk om uw eigen kleurselectie of kleurencombinatie te maken. De decoratieve tegels met hun gebogen lijnen zijn verkrijgbaar in de kleuren oranje, rood, groen, blauw en grijs.

Perfect geschikt voor het gebruik van deze tegels zijn aanwezige plekken zoals achter de spiegel, op de wanden van de douche of achter de wastafel. De decoraties van golvende lijnen geven je badkamer een opwindende dynamiek. Naast de decoratieve tegels, die even groot zijn als de effenkleurige wandtegels (25x50 cm), zijn er ook decorstrips in het formaat van 10x50cm beschikbaar, die met een kleur voor een vrolijke noot zorgen.

Play It zorgt voor kleurrijk plezier

Tweekleurig in wit en oranje of veelkleurig met wit, groen en blauw? Met Play it ben je verwend met keuzemogelijkheden. Maar met dit modulaire systeem van de serie kunt u uw kamers individueler maken. Je kunt veel kleur brengen met de vloertegels in je badkamer.

De witte basistegel is weliswaar het hoofdelement van de Play-It serie maar geeft in combinatie met de krachtige kleuren oranje, rood, blauw, of groen, een moderne sfeer. 

De blauwe tegel doet denken aan een frisse, koele zeebries, de groene variant ziet er trendy en mosachtig uit. Met een combinatie van Carmine en Black tart je het extravagante. Ongeacht wat u beslist: ontwerp de badkamer volgens uw individuele voorkeuren!

Play It  comapct overzicht:

  • Serie voor badkamer en Wellness-ruimte! Modulaire serie bestaande uit wand-, decor- en vloertegels.
  • Bewezen kwaliteit van Villeroy & Boch
  • Beschikbare kleuren: wit, oranje, rood, groen, blauw, zwart en grijs
  • CeramicPlus-afwerking van wandtegels

Maten van muur- en vloertegels

De vloertegels van de serie zijn ontworpen in een klein, handig formaat. Het formaat 30x30cm is ideaal voor kleinere of smalle badkamers. Maar het kan ook op grotere oppervlakken worden gelegd. Overigens kunnen vloertegels beslissend worden beïnvloed door de kleur van de voeg.

Als u kiest voor een spannende, kleurrijke tegels op de grond, kunt u een zeer donkere voegkleur toevoegen, zoals antraciet. Het resultaat is een dynamisch rastereffect. Op zijn beurt kunnen met een lichte voegkleur subtielere en homogene vloerbeelden worden gemaakt. Sommige fabrikanten bieden zelfs voegsel in bepaalde kleuren aan! Graag kunnen onze servicemedewerkers u hierover adviseren!
Afwerking door ceramicplus
De wandtegels zijn uitgerust met de in de fabriek afgewerkte CeramicPlus. Deze speciale Villeroy & Boch-coating vermindert de reinigingstijd, het schoonmaakmidddel en het waterverbruik. Bovendien maakt CeramicPlus de tegels zeer robuust tegen krassen en vuil. In onze Tile Ratings Guide informeren we u over het onderwerp van de afwerkingen van de fabrikant voor keramiek. Lees hier meer over dit onderwerp!

 

Afwerking door ceramicplus

De wandtegels zijn uitgerust met de in de fabriek afgewerkte CeramicPlus. Deze speciale Villeroy & Boch-coating vermindert de reinigingstijd, het schoonmaakmidddel en het waterverbruik. Bovendien maakt CeramicPlus de tegels zeer robuust tegen krassen en vuil. In onze Tile Ratings Guide informeren we u over het onderwerp van de afwerkingen van de fabrikant voor keramiek. Lees hier meer over dit onderwerp!

 

Play it in zwart-grijs

Bijzonder populair is het gebruik van witte of zwarte basistegels. Deze "niet-kleuren" zijn tijdloze klassiekers die niet gebonden zijn aan trends. Daarom biedt Play It van nature klassieke witte wandtegels en diep-donkere vloertegels.

De basistegels kunnen vervolgens worden aangevuld met gekleurde accenttegels. Het is ook mogelijk om gekleurde tegels op de hele muur te gebruiken in plaats van alleen kleuraccenten aan te brengen. Dit type ontwerp moet echter worden beperkt tot maximaal twee muren per kamer, zodat de kleur de kamer niet volledig overspoelt. Ook populair is het ontwerp met individuele gekleurde tegels, die verspreid zijn aangebracht tussen monochrome, witte tegels.
Villeroy & Boch, Play It, alle kleuren
Er is een groot assortiment gekleurde wand- en vloertegels beschikbaar. Welke kleur past bij jou?
Villeroy & Boch, Play It, gebogen decoraties
Rood, oranje, groen en andere decoraties, zoals blauw en zwart, zijn ook verkrijgbaar in een decoratieve uitvoering!