Villeroy & Boch Upper Side

Villeroy & Boch

Upper Side

Formaten
30x30, 30x50, 30x60, 60x60
Kleuren
Antraciet, Beige, Créme, Greige
Oppervlakken
Mat

Uitzonderlijk ontwerp

Villeroy & Boch verenigt tegenstellingen. De robuuste functies en het state-of-the-art uiterlijk van beton worden aangevuld met de sensuele en zachte oppervlakte uitstraling van hout. Samen resulteert deze ontwerpmix in een serie die zowel de wens voor moderniteit als voor een gezellige flair vervult. Het hoogwaardige geglazuurde porcellanato doet de rest om de serie een perfecte oplossing voor uw vloer en muren te bieden.
Artikel: 20

Robuust ontwerp voor muur en vloer.

Upper Side is gemaakt van het originele porcellanato van Villeroy & Boch, dat al sinds jaar en dag als een van de beste in Duitsland wordt beschouwd. De tegels zijn ook geglazuurd, waardoor het oppervlak beschermt is en de poriën afgesloten. Tevens geeft het glazuur de serie een heel speciale uitstraling.
De tegels zijn geschikt om op de muur aan te brengen en op de vloer te leggen. Het is ook mogelijk om verschillende formaten op de muur en de vloer te gebruiken. Hierdoor kunnen dezelfde effecten worden bereikt als bij de bijpassende decoratieve tegels van de serie. Het oppervlak van de serie is geclassificeerd met de slijtklasse 4 en daardoor zeer robuust. Tegelijkertijd biedt het de slipweerstandsklasse R9.


Zet accenten!

Uperside heeft twee verschillende decoratieve tegels. Deze omvatten de klassieke mozaïektegels die zeer eenvoudig te installeren zijn. Omdat ze op een net zijn aangebracht, kunnen ze worden gelijmd net als tegels van normaal formaat. Ze zijn 7,5x7,5 cm per stuk. Bovendien kun je geweldige effecten bereiken met de extravagante staafdecoraties. De smalle staafjes geven een elegant beeld, of ze nu als rand zijn gebruikt of over de hele muur aangebracht.
Met deze decoraties maak je van een kamer iets speciaals.

Villeroy & Boch, Upper Side
Zelden zijn badkamers zo elegant als met Upper Side.
De lichte tegels kunnen perfect worden gecombineerd met diepzwarte douche-elementen of decoraties van andere series.

Villeroy & Boch, Upper Side
Staafmozaïek voegt elegantie toe: de bakstenen muur is volledig bekleed met staafmozaïeken aan de bovenkant

Geschikt voor elke kamer

Voor uw huis, hal, badkamer of patio kan Upper Side overal in uw huis geavanceerde ruimteconcepten opleveren. Omdat de serie vorstbestendig is, kan deze zelfs buitenshuis worden gebruikt. Voor bijzonder innovatieve ontwerpen kunt u de serie gebruiken in een kamer met uitzicht naar buiten waarbij het gebruik van dezelfde buitentegels een visuele vergroting van uw kamers oplevert door het doorlopend karakter van de vloerbedekking.

Harmonie van beton en hout

Het hoogtepunt van Upper Side is de combinatie van hout en betonelementen. Als u van het moderne ontwerp van beton houdt en toch iets natuurlijks in uw huis wilt, dan is Upper Side voor u gemaakt. Op het eerste gezicht lijken de structuren op een natuurlijke melange van natuursteen, maar op het tweede gezicht missen ze de sensuele houtnerf. Dit geeft Upper Side een speciaal kenmerk ten opzichte van de vele andere betonlook reeksen. De serie is verkrijgbaar in de kleuren creme, beige, greige en antraciet.

De formaten

De drie verschillende formaten 30x60, 60x60 en 75x75 cm zorgen er niet alleen voor dat u het juiste formaat kunt kiezen, maar bieden ook de mogelijkheid om ze te combineren: dit maakt opwindende verbanden mogelijk die uw vloer er gevarieerd en elegant laten uitzien. Bovendien zijn de tegels gerectificeerd. Je hebt dus aan de randen exacte rechte hoeken, waardoor een uiterst smalle voeg mogelijk is. Ons verkoopteam adviseert u graag over alles wat met de installatie te maken heeft.